21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

İşte mankenlerin kraliçesi

Bu yıl 17.’si düzenlenen Miss Model Of Turkey, Antalya’da gerçekleştirildi. Yarışmada birinci seçilen Binnur Gülbey, 20 Eylül’de Çin’de yapılacak olan Miss Model Of The World’de Türkiye’yi temsil edecek.

Kundu bölgesindeki Delphin Otel’de düzenlenen yarışmada, aralarında Tuğba Özay, Ece Gürsel, geçen yılki yarışmanın birincisi Aslı Baş ile ünlü modacıların da bulunduğu juri üyeleri güzelleri seçmekte zorlandı. Gece kıyafetleri, bikiniler, spor kıyafetler ve İspanya’dan esinlenerek hazınlanan çingene kıyafetleriyle podyuma çıkan 22 adayın sayısı, elemenin ardından 12’ye indi.

Yarışmanın sonunda ilk üçe giren güzelleri, organizasyonu düzenleyen Çevik Süha Alpaylı açıkladı. Yılmaz Morgül’ün de şarkılarıyla renk kattığı gecede, 24 yaşındaki Binnur Gülbey mankenler kraliçesi seçildi. İsminin açıklanmasının ardından gözyaşlarını tutamayan Binnur Gülbey, tacını geçtiğimiz yılın kraliçesi Aslı Başın elinden aldı.

Gülbey, 20 Eylül’de Çin’de yapılacak olan Miss Model Of The World’de Türkiye’yi temsil edecek. Yarışmada Gülbey’le birlikte Deniz Şirin 1. Nedime, Mine Postacı ise 2. nedime seçildi.

 Deniz Şirin’in de, Çin’de 12 Eylül’de düzenlenecek Dünya Bikini Modeli Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edeceği belirtildi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2005 Pazar 14:53:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?