22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

İşten çıkarılınca belediyeyi bastı

ANTALYA'da iş sözleşmesi feshedilen işçi Süleyman Korkmaz, kuru sıkı tabancayla Kepez Belediyesi'ni bastı.

Kovulmasından sorumlu tuttuğu Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Kocagöz'ü vurmak isteyen Korkmaz, onu yerinde bulamayınca kendini karnından yaraladı.

Antalya'nın Kepez İlçesi Belediye Başkanı AKP'li Erdal Öner'in odacısı Süleyman Korkmaz, iddiaya göre dün belediyeye ait otomobili gizlice alarak dolaşmaya çıktı. Otomobille gezen odacı Korkmaz, bir süre sonra maddi hasarlı kazaya karıştı. Ehliyeti de bulunmayan Korkmaz'ın iş akdi feshedildi.

İşten çıkarılmayı gururuna yediremeyen Süleyman Korkmaz, kovulmasından sorumlu tuttuğu Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Kocagöz'ü vurmak için bugün öğle saatlerinde, kuru sıkı tabancayla belediye binasına geldi. Onlarca güvenlik görevlisinin bulunduğu binaya elini kolunu sallayarak belindeki kuru sıkı tabancayla giren Süleyman Korkmaz, doğruca Kocagöz'ün odasının bulunduğu kata çıktı. Odanın kapısını çalıp içeri giren Korkmaz, Mesut Kocagöz'ü yerinde bulamayınca belinden çıkarttığı kuru sıkı tabancayı karnına dayayıp tetiğe bastı.

Karnından yaralanan Korkmaz, silah sesini duyan güvenlik görevlileri tarafından otomobile bindirilerek özel bir sağlık kuruluşuna götürüldü. Burada yapılan müdahalenin ardından taburcu edilen Süleyman Korkmaz, gözaltına alındı.

Polis Kepez Belediyesi'ne götürdüğü işçiyle beraber bahçede tabanca aradı. Daha sonra belediye binası içine alınan Korkmaz, burada bir süre yer göstermesi yaptırıldıktan sonra ifadesi alınmak üzere Sanayi Polis Merkezi'ne götürüldü.

DHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2008 Pazartesi 16:31:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?