22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

İsveç bayan futbol takımı Alanya'da

İSVEÇ BAYAN FUTBOL TAKIMI ALANYA'DA

İsveç Bayanlar Futbol 2. Ligi'nde mücadele eden Laid De Beaute (LDB) FC Malmö bayan futbol takımı, Antalya'nın Alanya ilçesinde kampa girdi.

Goldcity Turizm Kompleksi'nde 23 oyuncu ve 7 kişilik teknik kadroyla bir haftalık kampa giren LDB Malmö bayan futbol takımı, 13 Mart tarihinde Antalya'da kamp yapan Rus bayan futbol takımı ile hazırlık maçı yapacak.

LDB Malmö Teknik Direktörü Martin Eric Sjögren, Türkiye'ye ilk kez geldiklerini ve Alanya'yı çok beğendiklerini söyledi. Goldcity Turizm Kompleksi'ni kendilerine İsveç'te bir seyahat acentesinin önerdiğini belirten Sjogren, "Web sitesini internetten görünce çok etkilendik ve kararımızı verdik. Geleceğimiz yer burası olmalıydı. Ben ve ekibim tesisi çok beğendik. Yemekler, hizmetler ve özellikle kaldığımız odalar muhteşem, personel çok yardımcı oluyor" dedi.

Takımın forvet oyuncusu Paylina Scasna ise "Aslen Çek Cumhuriyeti vatandaşıyım ve 9 yaşında futbola başladım. Futbol bir erkek sporu olarak biliniyor ancak bu aslında hangi ülkede yaşadığınıza bağlı. Türkiye'de futbol bir erkek sporu olabilir ancak Kanada veya İsveç gibi bir ülkede kadın futbolu zaten çok popüler bir spor" diye konuştu.

LDB Malmö bayan futbol takımının kampı pazar günü sona erecek.

İSVEÇ BAYAN FUTBOL TAKIMI ALANYA'DA
İSVEÇ BAYAN FUTBOL TAKIMI ALANYA'DA
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2010 Çarşamba 18:38:00
Güncelleme :10 Mart 2010 Çarşamba 18:56:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?