1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

İsveçli turistin taciz yalanı!

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir Türk tezgahtar tarafından tacize uğradığını iddia eden İsveçli turistin yalan söylediği ortaya çıktı.

Alanya'da meydana gelen olayda İsveç uyruklu 17 yaşındaki İsabella Marit Cristina Englud isimli genç turist kuzeni Robin Hood ile birlikte gece kulübüne eğlenmeye gitti. Kulüpte sarhoş olan İsveçli genç kızı evine götürmesi için kuzeni Robin Hood, tezgahtar arkadaşı S.A.'dan yardım istedi.

Tezgahtar S.A. ile birlikte evine yürüyen İsveçli turist, tacize uğradığını iddia edip bir anda çığlık atmaya başlayarak polisten yardım istedi. Genç kızın bağırmasıyla ne olduğunu anlayamayan S.A. paniğe kapılarak kaçtı.

İsveçli turistin şikayeti üzerine göz altına alınan S.A., "Sarhoş oldukları için cebimden taksi parası ödeyerek evlerine kadar götürdüm. Nankörlüğün bu kadarı da olmaz ne diyeceğimi bilemiyorum" dedi.

Englund'n kuzeni de o sırada böyle bir olay olmadığını söyleyerek "Ben de o sırada yanlarında daydım. Taciz olayını görmedim" dedi. Genç kızın sarhoşluğun etkisiyle böyle bir yalan söylediği ortaya çıktı. Tezgahtar S.A. serbest bırakılırken polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2009 Pazartesi 12:02:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?