1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

İtalyan Sirki büyüledi

İtalyan Senatör Livyo Togni'nin sahibi olduğu İtalyan Devlet Sirki, Antalya'da gösterilerine başladı.

Hipopatam, timsah, at, zebra, piton yılanı, kaplan, aslan, deve kuşu, maymun gibi 20'den fazla hayvanın bulunduğu sirk seyircilerden büyük alkış topladı.
Antalya'da Aktur Park Alanı'na kurulan ve Dünya Sirkler Birliği Başkanı İtalyan Senatör Livyo Togni'nin sahibi olduğu İtalyan Devlet Sirki Antalya'da gösterilerine başladı. İtalyan, Yunan, Romanyalı, Kenyalı, Brezilyalı ve Fransız gösteri ustalarının bulunduğu sirkte ip cambazı, sihirbaz, trapez, palyaço, Kenya boys ve motosiklet gösterileri sunuldu. Özellikle küçük bir küre içinde 4 motosikletin birbirine çarpmadan hızla hareket etmesi seyircilere korku ve heyecan dolu anlar yaşattı.


Gösteride aslanlar ve Bengay kaplanı ile dünyada sayısı oldukça azalan beyaz kaplanın ateş çemberi içerisinden atlayarak yaptıkları gösteri alkış topladı. Aslan ve kaplanların ardından midilli atına binen maymunun şovu izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Midilli atı üzerinde akrobatik hareketler de sergileyen maymun seyircileri uzun süre güldürdü.


Gösteride Arap atının oryantal ve mumlar eşliğinde yaptığı dans gösterisi de büyük beğeni topladı. Sirkin sonunda sahneye çıkan dev piton yılanı seyircilere korku dolu anlar yaşattı. Sirkte zebra, deve kuşları, timsahların yaptığı gösterilerde seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.

iha
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2009 Cumartesi 10:33:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?