21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

İtfaiyecilere doğalgaz eğitimi verildi

Antalya’nın Kemer ilçesinde Kemer, Çamyuva ve Göynük itfaiye ekiplerine Olimpos Doğalgaz A.Ş Eğitim Müdürü Erol Kaya tarafından eğitim verildi.

Yaklaşık 5 yıl içinde Kemer'e gelmesi planlanan doğalgaz konusunda, doğalgazın gelmesinde ve ardından oluşabilecek riskler ve olası yangınlar konusunda İtfaiyeciler bilgilendirildi.

Kemer Belediyesi Meclis salonunda Olimpos Doğalgaz A.Ş Eğitim Müdürü Erol Kaya'nın verdiği eğitimlere Kemer Belediyesi İtfaiyesi, Çamyuva İtfaiyesi, Göynük İtfaiyesi ekipleri katıldı.

Kemer Belediyesi İtfaiye Amiri Orhan Uysal, "Doğalgaz Antalya'ya geldi. Önümüzdeki yıllarda da bölgemiz Kemer'e gelecek. Bu konuda doğalgazın gelme aşamasında, geldikten sonraki aşamalarındaki riskler ile oluşabilecek olası yangınlar konusunda Olimpos Doğalgaz A.Ş eğitim müdürü Erol Kaya'dan çok yararlı bilgiler aldık."dedi.

Olimpos Doğalgaz A.Ş Eğitim Müdürü Erol Kaya ise Kemer ve bölgesine en geç 5 yıl içinde doğalgazın geleceğini belirtirken, "Doğalgaz şu anda Antalya'ya ulaştı. Bayramdan sonra Otogar bölgesinde bulunan sitelere de verilemeye başlanacak. Kemer ve bölgesi için de en geç 5 yıl içinde doğalgazın hayata geçmesini bekliyoruz. Bu bakımdan bizler de "Doğalgaz dağıtımında riskler ve Yangın" konulu eğitimlerimizi bölgemizde vermeye devam ediyoruz. Bugün Kemer'deyiz. İtfaiyelerimize doğalgaz konusunda ve oluşabilecek riskler ve yangın konusundaki verdiğimiz bu eğitimler çeşitli zamanlarda da tekrar edeceğiz." dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 14:43:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?