22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

İyi bir sezon için kurban kesildi

Kepez Belediyespor Başkanı Kadir Alkış, Beko Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan basketbol takımının ve Antalya Süper Amatör’de oynayacak olan futbol takımının, sezonu kazasız-belasız geçirmesi amacıyla kurban kestirdi.

Binlerce lisanslı sporcusuyla, modern spor tesisleriyle Türkiye’nin en büyük spor kulüplerinden biri olan Kepez Belediyespor, bu yıl basketbolda ve futbolda hedef büyüttü. Beko Basketbol Ligi’nde play-off oynamak isteyen Kepez Belediyespor Kulübü, futbolda da 3. lige çıkmayı hedefliyor. Kepez Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Alkış da, hedeflere kazasız, belasız ulaşılabilmesi amacıyla kurban kestirdi.

Kepez Belediyespor Tesisleri’ndeki kurban kesimine, Kepez Belediyespor Başkanı Kadir Alkış, teknik heyet, basketbol takımının ve futbol takımının oyuncular katıldı. Beko Basketbol Ligi ve Süper Amatör Ligi sezonunun kazasız-belasız geçmesi dileği ile dualar eşliğinde kurban kesimi gerçekleştirildi. Bazı oyuncular, kurbanın akan kanını, uğur getirmesi dileği ile alınlarına sürdü.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2008 Cuma 17:12:24
Güncelleme :19 Eylül 2008 Cuma 17:14:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?