1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

İzci liderleri Perakent'te

Türkiye İzcilik Daire Başkanlığı tarafından Manavgat'ta bulunan Perakente İzcilik Kampı’nda gerçekleştirilecek '2. Aşama Yaratıcılık Drama Semineri' Türkiye genelinden 80 izci liderinin katılımı ile başladı.

Perakente İzcilik Kampı’nda gerçekleştirilen seminerin açılışına Türkiye Baş İzcisi İsmet Çınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Ünlü ve izciler katıldı.Türkiye Baş İzcisi İsmet Çınar açılış konuşmasında, izciliğin faaliyet dallarından birinin de drama eğitimi olduğunu belirtti.

Çınar, “Seminere 35 kadın, 35 erkek izci lideri olmak üzere 80 izci lideri katılıyor” dedi. İzcilik temel kurslarının bundan sonra illerde açılmayacağını da belirten Çınar, kursların merkez tesislerde açılacağını söyledi.

Perakente İzcilik Kampı’nda düzenlenen seminerinin müdürlüğünü Hasan Uysal, yardımcılığını İlhan Umar yaparlarken semineri A.Rıza Göral ve Antalya İl İzci Kurul Başkanı Tayfun Küçükertaş, Çağdaş Drama Derneği liderleri Nevin Gümüş, Emine Gelyani, Murat Moroğlu ve Serkan Kaygusuz verecek.
 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 20:33:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?