22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

İzciler Kepez'i temizledi

“İzci Yararlıdır” haftası nedeniyle 16 okuldan 240 izci, Kepez Belediyesi işbirliği ile Sakarya Parkı’nda çöpleri toplayarak, “temiz bir dünya istiyoruz” mesajı verdi.

İzci Yararlıdır, haftası nedeniyle 16 okulun yer aldığı izci grupları, Kepez Belediyesi’nin desteği ile Sakarya Parkı’nda temizlik etkinliği gerçekleştirdi. Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Kocagöz de, etkinliğe katılarak, 240 izcinin “çevre duyarlılığı”na destek verdi. Çevre bilincinin gelişmesi amacıyla yapılan etkinlikte, öğretmenleriyle birlikte izciler, ellerinde poşetlerle, park alanı içerisindeki çöpleri topladı. Başkan Yardımcısı Kocagöz de, çocuklarla birlikte park alanında çöp toplayıp, “temiz dünya” çalışmalarına katkıda bulundu.

Bu etkinlikle çocukların, çevre duyarlılığı konusundaki hassasiyetlerini dile getirdiklerini belirten Kocagöz, “İklim değişikliklerinin, çevre felaketlerinin korkusunu hissettiğimiz bir zamanda yapılan bu etkinlik, gelecek adına bizi sevindirdi. Bu etkinliğe destek vererek, ‘Çevremizi temiz tutalım, dünyamızı kurtaralım’ hareketine katkı da bulunmak istedik. Çevre duyarlılıklarından dolayı çocuklarımızı tebrik ederim. Kepez Belediyesi olarak, çevre ile ilgili çalışmalara, dün olduğu gibi bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz.” dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2008 Perşembe 14:10:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?