22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

İzciler piknikte buluştu

KEPEZ’Lİ İZCİLER PİKNİKTE BULUŞTU

Kepez bölgesinde bulunan izciler, Kent Ormanı’nda bulunan piknik alanında buluştu. 250 izci ve 15 liderin katıldığı pikniğe Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de katıldı.

İlçedeki 250 izci 15 liderin katıldığı pikniğe, Yenimahalle, İbrahim Doğaner, Kütükçü, Mareşal, Fevzi Çakmak, Habibler, Ayşe Ahmet Atmaca, Cengiz Topel İlköğretim Okulu izcileri ile İsmet İnönü, Atatürk Endüstri Meslek Lisesi ve Nevzat Saygan Anadolu Lisesi’nden Ergin izciler katıldı.

Meşe Kapısı Piknik Alanı’nda düzenlenen gün neşeli bir ortamda gerçekleşirken, pikniğin konuğu Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü oldu. Bir süre izcilerle sahbet eden Başkan Tütüncü, Kepez Belediyespor Kulübü’ne izcilik branşı açma sözü verdi. Başkan Tütüncü, “Gençlerimizin gelişmesinde izcilik etkinlikleri çok önemlidir. Kepez Belediyesi olarak her zaman izcilere destek vereceğiz. Kepez Belediye Spor Klubünde izcilik branşı açacağız” diye konuştu.

Kepez’li izciler çadır kurma, tesis yapımı, şarkı ve oyunlar oynayarak doğada yürüyüş yaptılar.Toros Doğa Sporları Kulübü (TODOSK) üyeleri ise kampta istasyon kurarak dağcılık, tırmanma, ve güvenlik konusunda bilgiler verdi.

KEPEZ’Lİ İZCİLER PİKNİKTE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2010 Salı 12:32:02
Güncelleme :16 Mart 2010 Salı 12:33:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?