7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Jandarma kılığına girip adam dövdüler

Alanya'nın Demirtaş beldesine bağlı Uğrak köyünde yaşayan Veli Çoban ve oğlu Ekrem Çoban, jandarma kılığına giren 2 kişi tarafından karakolda ifade vereceksin diye evden alınarak dağ başında dövüldü.

Olay, Demirtaş beldesi Uğrak köyünde meydana geldi. Jandarma kılığına giren iki kişi bir evi basarak dağa kaldırdıkları baba ve oğlunu feci şekilde dövdürdü. Veli Çoban (62) ve oğlu Ekrem Çoban (36) olan bitenlere bir anlam veremediklerini belirterek, suçluların yakalanması için jandarmaya müracaat etti. Baba Veli Çoban, gece yarısı saat 23:30 sıralarında kapılarının çaldığını ve karşısında jandarmayı görünce şaşırdığını söyleyerek şöyle konuştu: "Köy yeri olduğu için erken yatarız. Kapı sert bir biçimde çalınca, apar topar dışarı koştuk. Kapıda jandarma kıyafetli 2 kişi bekliyordu. Bana, Ekrem Çoban'ın evde olup olmadığını sordular. Ben de oğlumu çağırdım. 'İfadesi alınacak, jandarmaya gitmemiz lazım' dediler. Yarın sabah olabileceğini söylediğim sırada bize bağırdılar. Bunun üzerine oğlumla birlikte kendi arabamıza bindik. Onlarda bizi kendi arabalarıyla takip etti. Köy sınırlarını geçtikten sonra başka bir araçla önümüzü kestiler. Bir anda neye uğradığımızı şaşırdık. Aracı hareket ettiremedik. Öndeki arabadan eli sopalı 4 kişi çıktı, hem arabaya hem de bize vurmaya başladı. Emniyet kemeri olduğu için arabadan çıkamadım. Ön camları kırdılar sonra bize vurdular. Jandarma kıyafetli adamlar babamı tutuyordu. Vuranlardan birinin teyzemin oğlu olduğunu fark ettim. Daha sonra başıma aldığım darbeyle bayıldım."

Baba Veli Çoban, Bilal ile aralarında tarla meselesi olduğunu ve bu yüzden kendilerine kumpas kurarak evden çıkarttıklarını ve oğlunu dövdüklerini kaydederek, şahıslardan şikayetçi oldu.

 

iha
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2007 Perşembe 18:14:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?