21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Jandarmaya başarı ödülü

JANDARMAYA BAŞARI ÖDÜLÜ

Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan 12 rütbeli jandarmayı takdir belgesiyle ödüllendirdi

Gazipaşa'da görev yapan 2010 yılının başarılı rütbeli jandarmaları, İlçe Kaymakamı Muhittin Pamuk tarafından takdirname ile ödüllendirildi. İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki ödül törenine İlçe Kaymakamı Muhittin Pamuk ve İlçe Emniyet Müdürü Cem Hasan Patat da katıldı.

Törende bir konuşma yapan Kaymakam Pamuk bir yerin ekonomik ve kültürel anlamda gelişmesinin, asayiş üzerine inşa edilebildiğini belirterek, “Asayişin en büyük düşmanı ihmaldir. Bu nedenle her zaman dikkatli olunması gerekiyor. Aralık ayı içerisinde, çok büyük emekler harcanarak, Gazipaşa merkezli bir uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Çok başarılı bir operasyon oldu. Bu takdire layık operasyonda emeği geçen İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerimiz başta olmak üzere, Alanya ve Antalya Jandarma Komutanlığı'na da teşekkür ederiz” dedi.

İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Ayhan Gedük ise konuşmasında, 2010 yılının oldukça başarılı geçtiğini belirterek, 2011 yılında başarılarını daha da arttırmak için gayret göstereceklerini kaydetti.

JANDARMAYA BAŞARI ÖDÜLÜ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2011 Çarşamba 09:39:05
Güncelleme :19 Ocak 2011 Çarşamba 10:57:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?