15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Jet hızıyla güzellik

JET HIZIYLA GÜZELLİK

Antalya Yaşam Hastanesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı Dr. Şeyda Temel, cilt bakımında doğal, hızlı ve ağrısız bir yöntem olan JetPeel uygulaması ile cildin gereksinimleri olan su, oksijen, vitamin ve minerallerin basınçlı hava sistemi ile derinin daha derin tabakalarına ulaştığını belirtti.

Uzm. Dr. Şeyda Temel, JetPeel ile cilde temas etmeden özel başlıklar kullanılarak cildin gereksinimi olan doğal maddelerin cildin üst ve orta tabakasına ulaştırıldığını ve ilk uygulamanın ardından cildin arınmış, yumuşak, nemli ve parlak bir görünüm kazandığını söyledi. Antalya'da ilk kez Yaşam Hastanesi'nde kullanılan JetPeel teknolojisi ile farklı cilt problemlerinin tedavi edildiğini vurgulayan Uzm. Dr. Şeyda Temel, JetPeel'in, kuru ciltlerin nemlendirilmesinde, hassas ciltlerin tedavisinde, cilt tonunun eşitlenmesinde, lenf drenajı yolu ile cilt detoksu olarak, göz altı torbalanmasında yorgun ifadenin azaltılmasında,göz kapağı sarkmasını toparlamada, dudak üstü çizgilerin azaltılmasında, cilt lekelerinde yüzeyel, orta peeling uygulaması olarak, cilt elastikiyetinin tekrar kazandırılması için, akne özellikle komedon tedavisinde, canlandırıcı bakım olarak, estetik cerrahi ameliyatlarından önce ve sonra cildin iyileşme süresini hızlandırılması amacı ile kullanıldığını belirtti.

ÖĞLE TATİLİNDE CİLT BAKIMI

Kişinin günlük yaşamını etkilemediğini belirten Uzm. Dr. Şeyda Temel, JetPeel uygulamasının cilde herhangi bir zarar vermediğini, uygulama sonrası güneşten koruyucu krem kullanımı dışında özel bir bakım gerekmediğini ifade ederek, şunları söyledi:

“Bu nedenle uygulama günün herhangi bir saatinde hatta öğle arasında bile yapılabilir. İşlem sonrası ciltte herhangi bir reaksiyona neden olmaz, kızarıklık ya da soyulma gibi etkileri olmadığı için yaz da dahil olmak üzere tüm mevsimlerde güvenle kullanılabilir.”

SAÇ DÖKÜLMELERİNDE DE KULLANILIYOR

JetPeel teknolojisi sadece yüzde değil dekolte ve boyun bölgesindeki kırışıklıkların önlenmesinde, saç dökülmelerinde mezoterapi olarak da uygulanabildiğini dile getiren Uzm. Dr. Şeyda Temel, "Her bir seans uygulama içeriğine göre 30-45 dakika arasında sürer. Seanslar 1-4 hafta arasında tekrarlanır. Sadece cilt bakımı için ayda bir, akne vb. problemli ciltlerde başlarda haftada bir daha sonra ayda bir olarak devam edilir" diye konuştu. “JetPeel uygulaması ağrısız, acısız sonuçları anında gözlenebilen, doğal bir cilt bakımı yöntemidir" diyen Uzman Dr. Şeyda Temel, "Günlük kullanılan kremler ve klasik cilt bakımlar cildin yalnızca üst tabakalarında (epidermis) etkili olabilir, JetPeel uygulaması ise basınçlı hava sistemi sayesinde verilen ürünlerin derinin daha derin tabakalarına ulaşmasını sağlar, ciltte mikro masaj yapar ve ölü derinin atılmasını sağlar" dedi.

JET HIZIYLA GÜZELLİK
JET HIZIYLA GÜZELLİK
İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2010 Perşembe 15:03:05
Güncelleme :10 Haziran 2010 Perşembe 15:31:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?