22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Jet-ski ile dehşet saçtı

ANTALYA'DA JET-SKİ KAZASI: 1 YARALI

Antalya'da Lara Halk Plajı'nda kullandığı jet ski ile sahilde yüzenlerin arasına giren Kanadalı kadın turist, bir kız çocuğunu ağır yaraladı.

Edinilen bilgiye göre kaza, öğle saatlerinde Muratpaşa İlçesi Lara Halk Plajında meydana geldi. Tatil için Antalya'ya geldiği öğrenilen Kanadalı turist Nazgool Mahmudpur (30), kaldığı 5 yıldızlı otelden çıkarak plaja geldi. Mahmudpur, burada su sporları hizmeti veren spor merkezinden jet-ski kiraladı. Mahmudpur, bir süre sonra kontrolünü kaybettiği jet-ski ile sahile yakın alanda yüzen kalabalığın arasına girdi. Birçok kişi panik içinde jet-skiden kaçarken, ailesiyle birlikte denizde yüzen Hediye Durmaz (13) üzerine gelen jet-ski'den kaçamadı. Jet-ski'nin çarptığı Hediye Durmaz ağır yaralandı. Görevlilerin müdahale ederek durdurduğu jet-ski'den indirilen Nazgool Mahmudpur'a sahilde bulunanlar tepki gösterdi.

Özel bir ambulansla hastaneye kaldırılan Hediye Durmaz tedavi altına alınırken, yaptığı kaza nedeniyle şoke olan kadın turist Nazgool Mahmudpur polis aracına bindirilerek polis merkezine götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

ANTALYA'DA JET-SKİ KAZASI: 1 YARALI
ANTALYA'DA JET-SKİ KAZASI: 1 YARALI
ANTALYA'DA JET-SKİ KAZASI: 1 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2011 Pazar 16:02:05
Güncelleme :3 Temmuz 2011 Pazar 17:10:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?