8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Jigolo ve maganda operasyonu

Alanya ilçesinde polis, Keykubat Plajı'nda jigolo ve maganda denetimi yaptı. 

Saadet Partisi (SP) Alanya İlçe Başkanı Hasan Uğur'un geçtiğimiz hafta yaptığı basın toplantısında emniyet güçlerine seslenerek, "Hayat kadınları yerine hayat erkeklerini yakalayın" çağrısı jigolo tartışması başlatırken, emniyet güçleri sabah erken saatlerde Keykubat Plajı'na gelerek denetim yaptı. 

Jigolo ve maganda denetimine sivil ve resmi 20 polis katıldı. Turistlerin güneşlendiği bölgelerde yatan ve sahil bandındaki parklarda dolaşan şüpheli kişileri durduran polis, kimlik ve ne iş yaptıklarını sordu. 

Plaj büfelerinde çalışan Ulaş ve Yoldaş Çelik kardeşler, jigolo operasyonunun sık sık yapılması gerektiğini söyleyerek, "Alanya'ya çoğunlukta yaşlı turistler geliyor. Seks ihtiyaçlarını gidermek için bu gençlerin tuzaklarına hemen düşüyorlar. Jigolo plajda çok. Biz jigololara karşı kadınları uyarıyoruz ve güvenmemelerini söylüyoruz. Ayrıca kış aylarında işsiz güçsüz çok olduğundan jigolo sayısı artıyor. Alanya'da plaja gelen jigololar hemen kendini belli eder, jigolo sezonu hiç bitmiyor" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2007 Cumartesi 12:23:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?