1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

K.Belediyespor'da yüzler gülüyor

Kepez Belediyespor Antrenörü Halil Üner, Kepez Belediyespor'un ligden düşmeyeceğini, galibiyet serilerini sürdürmeleri halinde play-off'a dahi kalabileceklerini söyledi.

Kepez Belediyespor, Beko Basketbol Ligi'nin 22. haftasında evinde Banvitspor'u yenerek, ligde kalma yolunda önemli bir galibiyet aldı. Antalya'nın Beko Basketbol Ligi'nde iki takımla temsil edilmesi gerektiğini ifade eden Kepez Belediyespor Antrenörü Halil Üner, "Buna inandığımız için Kepez Belediyespor ligde kalacaktır. Galibiyet serimizi devam ettirirsek, play-off'a kalma şansımız bile var. Bundan sonra, bu hedefimizi gerçekleştirmek için mücadele edeceğiz" dedi.

Oyuncularının hafta içinde kendisine Banvitspor maçını kazanma sözü verdiğini hatırlatan Halil Üner, "Kazanma arzusuyla maça çıktık. Maçın belirli bölümlerinde iyi savunma yapamamamız ve rakibimizin oyun kurucusu Joseph Steven Crispin'in de skora katkısı maçın Banvitspor'un lehine dönmesine neden oldu. Maçın 2. yarısında, oyuncumuz Barış Güney, Crispin'i çok iyi marke etti. Ligde kalma yolunda önemli bir galibiyet aldık. Bundan sonra kazanmaya devam edeceğiz. 40 dakika boyunca, bize müthiş bir destek veren taraftarlarımıza da teşekkür ederim" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 17:00:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?