22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kaçak bankacı polise teslim oldu

Antalya'da, çalıştığı bankanın 1 milyon 357 bin dolarını alarak eşiyle birlikte kayıplara karışan bankacı Feyzan Ermiş (35), İzmir'de polise teslim oldu.

Bir bankada müşteri ilişkileri yöneticiliği yapan Ermiş, 11 Kasım günü ABD'de yaşayan bir müşterinin bankaya gelmesinin ardından rahatsızlandığını öne sürerek bankadan ayrıldı. Yakınları, 4 gün boyunca kendisinden haber alamadıkları bankacı ve eşi Serpat Ermiş için polise kayıp başvurusunda bulundu.

Antalya polisi olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, Ermiş'in çalıştığı bankada da inceleme yapıldı. İncelemenin ardından Ermiş'in işlem yaptığı hesaplardan birinden 1 milyon 357 bin dolar çekerek zimmetine geçirdiği, bu hesabın ABD'de yaşayan Türk müşteri M.T.'ye ait olduğu belirlendi. Parasını çekmek için 11 Kasım günü bankaya gelen M.T.'yi gören Ermiş'in de bu nedenle rahatsızlanmış gibi yaparak şubeden ayrıldığı ortaya çıktı.

Parayı harcadık

Avukatları Fatih Ardıç aracılığıyla Ermiş çiftine ulaşan polis, teslim olmalarını istedi. İzmir'de olduklarını söyleyen Feyzan Ermiş, paranın tamamını harcadıklarını söyledi. Akşam saatlerinde İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne teslim olan çifti almak üzere Antalya'dan bir ekip İzmir'e gitti.

DHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008 Perşembe 09:51:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?