21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kadın girişimcilere AB eğitimi

Antalya AB Bilgi Bürosu tarafından İl Kadın Girişimciler Kurulu üyelerine, Avrupa Birliği'nin Türkiye'ye sağladığı mali yardımlar ve proje hazırlama tekniği konularında eğitim verildi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) bünyesinde faaliyet gösteren Antalya AB Bilgi Bürosu tarafından 2008 yılı etkinlikleri kapsamında İl Kadın Girişimciler Kurulu üyelerine Avrupa Birliği Hibe Programları ve Proje Döngüsü Yönetimi anlatıldı.

Hibe projeleleri teklifi çağrılarına başvuru yaparken dikkat edilmesi gereken noktalara değinen Antalya AB Bilgi Bürosu Koordinatörü Burcu Topkaya, "Kurulun çalışmalarının Antalya'daki kadın girişimcilere ve çalışanlara olumlu etkileri olacağına inanıyoruz. ATSO ve Avrupa Komisyonu Türkiye Delegasyonu arasında imzalanan bir hizmet kontratı faaliyetlerine başlayan Antalya AB Bilgi Bürosu olarak 10 yıldır bilgilendirme faaliyetlerini sürdürüyoruz" dedi

Antalya İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hediye Kayacan ise oluşturulan çalışma grupları ve Kadın Girişimciler Kurulu çalışma esasları hakkında bilgi verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2008 Cuma 19:02:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?