16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Kadın öğretmene taciz!

MÜDÜR YARDIMCISININ KARŞILIKSIZ AŞKI

Antalya'da, bir ilköğretim okulunda müdür yardımcısı olarak görev yapan Ekrem K.'nın, aşkına karşılık vermeyen Hüseyin Avni Çöllü İlköğretim Okulu'nda görev yapan öğretmen Gülsüm K.'yı önce cep telefonu sonra mektupla tehdit ettiği ve kadın öğretmenin olayı polise haber vermesi üzerine de aracıyla takip edip sıkıştırdığı iddia edildi.

Öğrencilerin durumu ailelerine haber vermesi ile devreye giren veliler olaya tepki gösterdi.

İddialara göre, ortak arkadaşları vasıtasıyla müdür yardımcısı Ekrem K. ile tanışan Gülsüm K., zamanla müdür yardımcısının taciz eden telefon ve mektuplarından sonra paniğe kapılarak yakınlarının yanında kalmaya başladı. Ekrem K., kadın öğretmenin kaldığı evin kapısına dayanınca Gülsüm K. polise giderek şikayette bulundu.

OKULUN ÖNÜNDE OTOMOBİLİNİ YUMRUKLADI

Kendisine ve ailesine gelen tehdit ve taciz mesajlarını da göstererek şikayette bulunan Gülsüm K., konuyu yargıya taşıdı. Ekrem K. da öğretmeni aracı ile takip edip görev yaptığı Hüseyin Avni Çöllü İlköğretim Okulu'nun önünde sıkıştırdı. Gülsüm K., otomobiline kaçarak Ekrem K.'dan kurtuldu ancak Ekrem K. bu kez de kadın öğretmenin otomobilini yumruklamaya başladı.

Olayı gören öğrenciler durumu ailelerine haber verince veliler devreye girdi. Çoğu kadınlardan oluşan bir grup veli, polisi çağırdı. Ancak Ekrem K. olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Otomobilinin içine sığınan Gülsüm K. ise öğretmen arkadaşları tarafından araçtan çıkarılıp okuluna gitti.

ÇOCUKLARIN PSİKOLOJİSİ BOZULDU

Olaydan bir gün sonra okulda toplanan veliler, okul müdürüne gidip bu olayın çocuklarının psikolojisini bozduğunu söyledi. Çocuklarının öğretmensiz kaldığını bildiren veliler, öğretmene tacizde bulunan kişinin İnönü İlköğretim Okulu'nda müdür yardımcısı olduğunu öğrenince şoke oldular. Bunun üzerine İnönü İlköğretim Okulu'na giden veliler, Ekrem K. ile görüşemeyince durumu okul idaresine bildirdi.

Olaydan sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü de her iki okulda inceleme başlattı.

MÜDÜR YARDIMCISININ KARŞILIKSIZ AŞKI
MÜDÜR YARDIMCISININ KARŞILIKSIZ AŞKI
MÜDÜR YARDIMCISININ KARŞILIKSIZ AŞKI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2010 Çarşamba 12:11:02
Güncelleme :17 Mart 2010 Çarşamba 12:58:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
turan çalışkan IP: 95.15.22.xxx Tarih : 18.03.2010 18:32:18

bende bu okulda okuyom ama bunu hiç duymadım