1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kadınlar haklarını öğreniyor

KADINLAR HAKLARINI ÖĞRENİYOR

AK Parti Kadın Kolları Antalya İl Başkanlığı, 5 Aralık Kadına Seçme ve Seçilme Hakkının yıldönümü nedeniyle, kadınlara yönelik bilgilendirme sempozyumu düzenledi.

AK Parti İl Binası Toplantı Salonu’nda 4 Aralık Cuma günü gerçekleştirilecek sempozyumda, kadınların iş, siyaset ve sosyal alanlardaki hakları ile ilgili geniş bilgiler verilecek. Sempozyuma konuşmacı olarak katılacak olan AK Parti Muratpaşa Meclis Üyesi Gaye Doğanoğlu, kadınların Avrupa ve Türkiye’deki statü farklarını anlatacak. Elif Derya Canbulut, kadının iş hayatındaki yerini, Kepez ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ayşe Güliz Yılman ise deneyimlerini paylaşacak.

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Gökçen Enç, sempozyumun halka açık olduğunu belirterek, “Antalyalı kadınlarımızı düzenlediğimiz sempozyuma katılmaya davet ediyorum. 75 yılda Türk kadını hangi haklara sahip oldu, hangi haklarını kaybetti. Avrupa’daki kadınların hakları bizden daha mı fazla? Bütün bu soruların cevabını bu sempozyumda birlikte öğreneceğiz” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2009 Pazartesi 14:21:02
Güncelleme :30 Kasım 2009 Pazartesi 14:24:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?