22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kadınlara uyuşturucu dersi

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Muratpaşa Belediyesi işbirliğiyle uyuşturucu kullanımı ve zararları konusunda eğitim çalışmalarını sürdürüyor.

Narkotik Suçlar Büro Amir Yardımcısı Komiser Caner Çiçek, Muratpaşa Belediyesi Topçular Kurs Merkezi ile Değirmenönü Kültür Merkezi'ndeki mefruşat kursuna katılan kursiyer bayanlara "Uyuşturucu dersi" verdi.

Çiçek, özellikle uyuşturucu kullanım yaşının düştüğünü ifade etti. Komiser yardımcısı Çiçek, "Çocuklarımıza özellikle sevgiyi aşılamamız gerekiyor. Sevgisiz kalan çocuklar uyuşturucu maddeyle tanışıyorlar. Maddenin kullanılmaması için hep birlikte mücadele etmemiz gerekiyor" dedi.

Uyuşturucu dersinde kursiyer bayanlara, uyuşturucu maddelerin tarihçesi,. suiistimali, insan vücudunda açtığı rahatsızlıklar, gençler arasında uyuşturucuya nasıl başlanıldığı, madde kullanan kişideki fiziksel, toplumsal ve ruhi belirtileri, uyuşturucudan uzak durmanın yolları ve tedavi şekilleri anlatılarak uyarılarda bulunuldu. Komiser Çiçek, bayanlara polisin uyuşturucu ile mücadelesini de örneklerle anlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2008 Perşembe 14:19:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?