15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kadınlardan siyasete büyük katkı

KADINLAR SİYASETE BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Gökçen Enç, AK Parti Konyaaltı İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı.

Konyaaltı İlçe Başkanı Elif İstek’ten teşkilat çalışmaları hakkında bilgi alan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gökçen Enç, kadınların siyasetin her alanında aktif rol alması gerektiğini belirtti. Enç, “Siyasette halk ile iç içe çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve kadınların siyasete büyük katkılar sağladığını biliyoruz. AK Parti kurumsal bir partidir. Türkiye’deki tek kurumsal bir parti olarak da Antalya’da yaptığımız her program 81 ilde de yapılmaktadır” dedi.

Siyasette emin adımlarla ilerlediklerini belirten Enç, “Gözümüzü kapatıp 8 yıl öncesine baktığımız zaman ülkenin durumunun nasıl olduğu ortadaydı. Memurların maaşları ödenemiyor, Türkiye dış borcun içindeydi. Hastanelerde ve ilaç kuyruklarını unutmamız mümkün değil. Ancak 8 yıl öncesine ve bugüne baktığımız zaman fark ortadadır. Bugüne baktığımız zaman Cumhuriyet tarihinde yapılan duble yol kadar, bizim dönemimizde duble yol yapılmıştır. Sağlık ve diğer alanlarda yapılan yatırımlar ortadadır” diye konuştu.

Toplantının ardından, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Gökçen Enç, AK Parti’ye yeni geçen partililere rozetleri taktı.

KADINLAR SİYASETE BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2010 Çarşamba 12:14:04
Güncelleme :19 Mayıs 2010 Çarşamba 14:27:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?