1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kadir İnanır izdihamı

ALTIN PORTAKAL'DA KADİR İNANIR İZDİHAMI

"46. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali" kapsamında açılan ''Sinemada 40: Kadir İnanır - 40 Yılın Anısına 40 Kadir İnanır Filmi Afişi Sergisi'' açılışında ünlü sanatçıyı görmek isteyen vatandaşlar izdihama neden oldu.

46. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında Vadullah Taş'ın hazırladığı sergi, bir alışveriş merkezinde sanatseverlere buluştu.

Beyaz perdedeki 40. yılını kutlayan Kadir İnanır'ın oynadığı 40 filmin afişinin yer aldığı serginin açılışını Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Kadir İnanır yaptı. Açılışta büyük ilgi gören ünlü İnanır, güçlükle sergiyi gezebildi. Kadir İnanır'ı görmek isteyen vatandaşlar izdihama neden oldu. İnanır ile fotoğraf çektirmek  isteyen vatandaşlar nedeniyle ünlü oyuncu zor anlar yaşadı.

Sergide gazetecilere bir açıklama yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Kadir İnanır'ın Altın Portakal Film Festivali'nin özel konuğu olduğunu söyledi. Kadir İnanır'ın sanatta 40'ıncı yılını idrak ettiğini söyleyen Akaydın, ''Kadir İnanır'a Antalya'yı onurlandırdığı için çok teşekkür ediyoruz'' dedi.

Kadir İnanır ise, böyle bir serginin ilk kez yapıldığını belirterek, "Umarım ileriki zamanlarda bütün filmlerin afişinin yer aldığı bir sergi gerçekleşir. Her şey çok heyecan verici ve festivalin daha da güçlenmesi için. Vatandaşların da ilgisi beni çok mutlu etti'' diye konuştu.

Kadir İnanır ve Mustafa Akaydın, vatandaşlarla birlikte daha sonra İnanır'ın başrolünü oynadığı ''Son Cellat'' isimli filmi izledi.

ALTIN PORTAKAL'DA KADİR İNANIR İZDİHAMI
ALTIN PORTAKAL'DA KADİR İNANIR İZDİHAMI
ALTIN PORTAKAL'DA KADİR İNANIR İZDİHAMI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2009 Pazartesi 23:25:00
Güncelleme :13 Ekim 2009 Salı 10:14:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?