22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kafkas dansçılar büyüledi

DÜNYACA ÜNLÜ EKİP AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ’NDE

Her gösterisi ile izleyenleri hayran bırakan Rusya Adigey Devlet Üniversitesi’nin dünyaca ünlü Kafkas Halk Dansları,Akdeniz Üniversitesi’nde muhteşem bir gösteri sahneledi.

Akdeniz Üniversitesi Olbia Açık Hava Tiyatrosu’nda Kafkas kültürünün en güzel örneklerini sahneleyen Kafkas Halk Dansları ekibi ayrıca Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muharrem Certel’i makamında ziyaret etti.Adigey Devlet Üniversitesi Rektör Vekili Suzan Theletuk, Akdeniz Üniversitesi ile kültür adına işbirliği protokolü imzaladıklarını belirterek, “Umarım bu işbirliğimiz ilerleyen dönemlerde daha da gelişir ve karşılıklı öğrenci değişimleri yapabiliriz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muharrem Certel ise “Rusya Federasyonu’ndan 3 ülke ile işbirliği protokolümüz var. Adigey Üniversitesi ile de işbirliği içinde olmaktan mutluluk duyarız. Kültürel olarak başlayan işbirliğimizin, bilimsel ve teknolojik alanlarda da olmasını arzu ediyoruz. İki üniversitenin birlikte yapacağı çok şey var. Umarım birlikte büyük başarılara imza atarız” ifadelerini kullandı.

DÜNYACA ÜNLÜ EKİP AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ’NDE
İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2010 Cuma 16:34:05
Güncelleme :21 Mayıs 2010 Cuma 22:51:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?