1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kağıt toplayıcılar takipte!

Muratpaşa Belediyesi, çevre ve görüntü kirliliği oluşturan kağıt toplayıcılara yönelik başlattığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentte çevre ve görüntü kirliliği oluşturarak halk sağlığını tehdit eden kağıt toplayıcılara yönelik çalışmalarına devam ediyor. Ekipler periyodik kontrollerinin yanısına gelen ihbarlara da değerlendiriyor.

Son olarak gelen bir ihbarı değerlendiren Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Yüksekalan Mahallesi 489, 519 ve 520 Sokaklarda hurda ve muhtelif atık biriktirenlere karşı bir çalışma yaptı. Muratpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği çalışma da, temizlik işleri ekipleri belirlenen üç yerden toplam 2 kamyon atık boşalttı.

Temizlenen üç alan, ekipler tarafından ilaçlanarak dezenfekte edildi. Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların görüntü kirliliği yaratan bu yerleri Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün 312 34 69 nolu telefonuna ihbar etmelerini istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2009 Pazartesi 17:06:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?