22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kahraman işçiye ödül

KAHRAMAN İŞÇİYE ÖDÜL

Hafta sonu falezlerde intihara kalkışan genç kızı, kendi hayatını tehlikeye atarak kurtaran Muratpaşa Belediyesi işçisi Mahmut Kişi, Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen tarafından ödüllendirildi

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, 30 ekim cumartesi günü Falez Park'ta intihara teşebbüs eden 19 yaşındaki bir genç kızı kendi hayatı pahasına kurtaran Muratpaşa Belediyesi temizlik işçisi Mahmut Kişi'yi ödüllendirdi.

Kahraman işçiye bir maaş ikramiye, teşekkür plaketi ve değişik hediyeler veren Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen, "Hafta sonu talihsiz bir olay yaşandı. İşçimiz Mahmut Kişi kendi hayatını tehlikeye atarak bir genç kızın hayatını kurtardı. İşçimiz Mahmut Kişi'nin kahramanlığı, sevinci, umudu ve çareyi beraberinde getirdi. İşçimizin kendi yaşamını riske ederek yaptığından gurur duyduk. Kendisi de bir baba olan Mahmut Kişi'yi kutluyorum" dedi.

Sorumlu olduğu parkta temizlik çalışmasını bitirdikten sonra dinlenmek için bir banka oturduğunu söyleyen Muratpaşa Belediyesi temizlik işçisi Mahmut Kişi, "Genç kız bir anda kendini falezlerden aşağı bıraktı. Ben de peşinden atladım. Ayağım bir çalıya takıldı, genç kızı sıkıca sarıp tuttum. Bana bırakmamı, ölmek istediğini söyledi. Polisi aradım, itfaiye gelerek bizi kurtardı" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2010 Pazartesi 13:39:05
Güncelleme :1 Kasım 2010 Pazartesi 13:52:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?