21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kahveciye ensesinden tek kurşun!

ANTALYA'da bir kahvede ocakçılık yapan 40 yaşındaki Halil Kırıcı, işyerini kapatmaya yakın saatte kahveye gelen kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü. Kırıcı, ensesine isabet eden tek kurşunla yaşamını yitirirken saldırgan kaçtı.

Yıldız Mahallesi Şakrak Caddesi'ndeki Nur Kıraathanesi'nde ocakçı olarak çalışan Halil Kırıcı, bugün saat 00.30 sıralarında kahvede yalnız kaldığı sırada, gelen kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabancayla ensesinden vuruldu. Kırıcı aldığı tek kurşunla kanlar içerisinde yere yığılırken, zanlı hızla kaçarak kayıplara karıştı.

Silah sesini duyarak kahveye gelen mahalle sakinleri yerde kanlar içinde yatan Kırıcı'yı görünce ambulans çağırdı. Gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalelere yanıt vermeyen Halil Kırıcı'nın öldüğü anlaşıldı.

Çevrede inceleme yapan polis, eşkali verilen kimliği belirsiz katil zanlısını yakalamak için çalışma başlattı. Savcının yaptığı incelemenin ardından Kırıcı'nın cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.


Öldürülen Halil Kırıcı'nın bir süre önce Diyarbakır'dan geldiği, evi olmadığı için çoğu zaman çalıştığı kahvede kaldığı belirtildi.

DHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2008 Salı 11:00:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?