1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kaldırımlar yapılıyor

Kemer Çamarası Caddesi kaldırımına kavuşuyor. Bölgenin en büyük ikinci caddesi olan yerde, çalışmalar büyük hızla devam ediyor.

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün Çamarası Caddesi'nde gerçekleştirdiği kaldırım çalışmaları sürüyor. Kemer'in en büyük mahallelerinden birisi olan Aslanbucak Mahallesi'nde Cumhuriyet Caddesi'nden sonra bölgenin en uzun caddelerinden birisi olan ve asfaltı yeni dökülen Çamarası Caddesi'nde kaldırım taşı ve yaya yolu düzenlemesi çalışmaları da başladı. Yeni kaldırım taşlarının gelmesiyle birlikte hızlanan çalışmalar ile Çamarası Caddesi'nin bir eksikliği daha giderilmiş olacak.

Caddedeki çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, "Çamarası Caddesi'ndeki düzenlemelerimiz devam ediyor. Alt yapısı tamamlanarak dökülen asfalt sonrası kaldırım çalışmalarına da başladık. Şu anda ekiplerimiz caddenin kaldırımlarına taş döşeme işlemlerine başladı. Çalışmalarımızdan dolayı bölgede yaşayan vatandaşlarımızdan teşekkürler alıyoruz. Sadece bu caddemizde değil, Kemer'in tüm mahallerinde belirlenen yerlerde asfalt ve diğer işlerimiz tüm hızıyla sürüyor" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 16:07:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?