21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kaliteli okullar ödüllerini aldı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen yılın kaliteli okulları ve ekibi yarışmasında Antalya'da dereceye giren okullar ödüllerini aldı.

Milli Eğitim Bakanlığı, toplam kalite yönetimi uygulamaları kapsamında düzenlenen Yılın kaliteli okulu ve ekibi yarışmasında Antalya'da dereceye giren okullara ödülleri verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan değerlendirmede 'Yılın kaliteli okulu' kategorisinde 59 okul arasında Merkez Atatürk İlköğretim Okulu ilk 15'e, 'Yılın kaliteli ekibi' kategorisin9de ise Serik Hasan Güçlü Ticaret Meslek Lisesi ise ilk 16'ya girerek ödül aldı.

Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmede ise İlçe'de ilk iki sırayı alan Odaönü Çallıoğlu İlköğretim Okulu ve Başarı Koleji kalite beratına layık görülen 9 okul arasına girmeyi başardı.

Ödül töreninde konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, " Bu sonuçlar Antalya'da eğitimin kalitesini bir kez daha gözler önüne sermiştir. Dereyece giren okullarımızı tebrik ediyorum."dedi.

.
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2008 Cumartesi 12:52:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?