1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kamber transferinde neler yaşandı?

Geçtiğimiz haftalarda Antalyaspor'la sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan Kamber Aslan'ın, takımıyla antrenmana bile çıkmadan Antalya'yı terk ettiği ortaya çıktı.

15 Ocak'ta Hasan Subaşı Tesisleri'nde kırmızı-beyazlı yönetici Gökhan Kumsal'la birlikte kendisini Antalyaspor'lu yapan sözleşmeye imza atan Kamber Aslan'ın takımıyla antrenmana dahi çıkmadan şehirden ayrıldığı öğrenildi. Transferin, Kayserispor Başkanı Recep Mamur'un karar değiştirmesinden sonra gerçekleşmediği ifade ediliyor.

Kayserispor'un futbolcusu olan ve sezon başından beri Kayseri Erciyesspor'un formasını giyen Kamber Aslan, sezon başında da Antalyaspor'un gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti. Devre arasında stoper arayışlarına hız veren Antalyaspor'da Başkanı Hasan Akıncıoğlu, ilk olarak Kayserispor Başkanı Recep Mamur'u arayıp, sezon başında takıma istediği Kamber'in sezon ortasında takıma dahil etmek istediklerini söylemiş ve Kayserispor Başkanı Mamur da buna olumlu yanıt vermişti.

Kamber, Antalyaspor'la sözleşme imzalamak için kiralık bulunduğu Erciyesspor'la alacaklarına karşılık serbest bırakılmasını önermiş ve Erciyesspor'dan da bu öneriye olumlu yanıt gelmişti.

Ancak, Kamber'in basın karşısında Antalyaspor'a transfer olduğunun ilan edilmesinden dakikalar sonra, Kayserispor Başkanı Recep Mamur'un Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu'nu, telefonla arayarak, "Biz bir futbolcuyu bir kez kiralık veririz. Eğer Kamber'i almak istiyorsanız sene başında Eskişehirspor'un ödemek istediği 800 bin TL'ye yakın bir tutarda para ödeyin" dediği ve bunun üzerine şaşkına dönen Başkan Akıncıoığlu'nun da, "Bu şartlar altında transferin gerçekleşmesi imkansız" cevabını verdiği için transferin olumsuz şekilde sonlandığı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2009 Çarşamba 16:42:13
Güncelleme :28 Ocak 2009 Çarşamba 20:35:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?