21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kan bağışına çağrı!

Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durali Kolpak, 4 Haziran’da gerçekleştirecekleri Kan Bağışı kampanyasına bütün Antalyalıları davet etti.

4 Haziran’da gerçekleştirecekleri Kan Bağışı kampanyasına bütün Antalyalıları davet eden Durali Kolpak, her bir damla kanın bir hayat kurtarabileceğinin unutulmaması gerektiğinin altını çizdi.

Kan vermenin önemine dikkat çekmek amacıyla kan bağışı kampanyası düzenleyeceklerini dile getiren Kolpak, 4 Hazirandaki Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi binası önünde gerçekleştirilecek olan kan bağışı kampanyasına sadece üyelerinin değil tüm halkın davetli olduğunu söyledi.

Sabahtan akşama kadar sürecek olan kampanya ile birlikte insanları yeniden hayata bağlamanın mutluluğunu yaşamak istediklerini dile getiren Kolpak, “Kan bağışı hayat kurtarmaktır. Ve kimin ne zaman kana ihtiyacı olacağı belli olmaz. Bu konuda tüm vatandaşlarımızın hassas olması lazım. Vatandaşlarımız kan bağışı yaparak hem sağlık kontrolünden geçebilir, hem de ihtiyacı olanlara fayda sağlamış olur. Sağlığı yerinde olan vatandaşlarımızın periyodik aralıklarla kan bağışı yapmasını tavsiye ediyorum.”

.
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2008 Pazartesi 10:53:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?