21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kanal Mahallesi'ne kapalı pazar

Kepez Belediyesi, bölgesinde bulunan Kanal Mahallesi'ne, 5 dönümlük bir alanda 169 esnafın yer alacağı kapalı semt pazarı yapıyor.

Kepez bölgesinde her alanda büyük bir değişim başlatan Belediye Başkanı Erdal Öner, sağlıksız sokak pazarlarını kaldırarak, ilçe halkına modern kapalı semt pazarları kazandırmaya devam ediyor.

4,5 yılda 15 sokak pazarını kaldıran, 7'si kapalı, 7'si açık 14 semt pazarını ilçeye kazandıran Öner, Kanal Mahallesi'nin ve komşu mahallelerin kapalı semt pazar talebini de olumlu karşıladı. Kepez Belediyesi, sağlık ocağı kazandırdığı, parkını, kaldırımını yaptığı, asfaltsız yol bırakmadığı Kanal Mahallesi'ne, şimdi de kapalı semt pazarı inşa ediyor.

Yapımı devam eden kapalı semt pazarının bir ay içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. 5 dönüm alan üzerine yapılan pazarda 103 esnaf yer alacak. Kanal Mahallesi'ndeki kapalı semt pazarı, Salı günleri mahalle sakinlerine hizmet verecek. Hizmette, Şeyh Edibali'nin "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" sözünü rehber edindiklerine dikkat çeken Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, alt ve üst yapıda gerçekleştirdikleri rekor yatırımlarla ilçede büyük bir değişimin ve gelişimin yaşandığını söyledi.

Kapalı modern semt pazarlarının insan yaşamına verdikleri değerin bir göstergesi olduğunu belirten Öner, "Hizmetin en iyisine layık olan Kepezli vatandaşlarıma, sağlıklı, esnafı belli olan semt pazarlarında alışveriş yapma imkanı sunduğumuz için mutluyuz. 4,5 yıldır güzel ilçemize modern bir kent kimliği kazandırmak için gece-gündüz çalışıyoruz. Kepezimize yakışmayan sokak pazarlarını da kaldırıyoruz ve modern, sağlıklı semt pazarları inşa ediyoruz. Şu ana kadar ikisinin inşası devam eden 7 kapalı semt pazarı ilçemize kazandırdık.

Kanal Mahallemizde, ihtiyaç duyduğu kapalı semt pazarına kavuşuyor. Pazar inşası ile Kanal Mahallesi de dört dörtlük hizmet alan mahalleler kervanına katıldı. Güzel Kepezimize, kapalı modern semt pazarları kazandırmaya devam edeceğiz."

İHA
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2008 Cuma 18:54:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?