21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

'Kanyon' operasyonuna 1 gözaltı

Antalya'da, polis tarafından düzenlenen 'Kanyon' isimli operasyonda, Antalya E Tipi Kapalı ve Yarı Açık Cezaevi'nde görevli bir infaz koruma memuru gözaltına alındı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce, Antalya, Ankara, Isparta, Denizli ve Niğde'de esnaf ve iş adamlarına yönelik nitelikli yağma, çek ve senet tahsilatı, adam kaçırma ve alıkoyma suçlarının da aralarında yer aldığı 25 eyleme karıştıkları gerekçesiyle 12 kişi gözaltına alındı.

Silahlı suç örgütü kurdukları öne sürülen 12 zanlıya "bilerek ve isteyerek yardım ettiği" iddia edilen Antalya E Tipi Kapalı ve Yarı Açık Cezaevi'nde görevli infaz koruma memuru C.Ç. de polis tarafından gözaltına alındı.

Zanlılarla birlikte birer adet uzun namlulu tam otomatik 9 mm çaplı silah, Smith&Wesson ve 14'lü Browning marka 9 mm çaplı tabanca, çift kırma av tüfeği, kuru sıkıdan çevirme bilye atar tabanca, kuru sıkı tabanca, 4 adet pompalı tüfek, çok sayıda bıçak ve iki adet golf sopası ele geçirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2008 Cuma 18:45:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?