21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kapkaç çetesi kıskıvrak yakalandı

Antalya'da 4 ayrı gasp ve kapkaç olayına karışan kap-kaç çetesi polisin takibi sonucu kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Antalya'da Nisan ve Mayıs ayı içerisinde 4 ayrı gasp ve kapkaç olayına karışan 3 zanlıyı yakaladı. 20 Mayıs tarihinde Fener Mahallesi'nde bir bayanın çantasını gasp ederek yerde sürükleyen şahıslar beyaz Murat 131 marka otomobile binerek olay yerinden kaçtı.

Görgü tanıklarının ifadelerinden yola çıkan Gasp Büro ekipleri zanlıların olayda kullandıkları özel egzozlu ve Spirder-Man yazılı otomobili bulmak için harekete geçti. Plakası tespit edilemeyen otomobil ile ilgili tüm kayıtları tespit eden polis, belirlenen otomobiller üzerinde araştırmalarını yoğunlaştırdı.

Daha önce 23, 29 ve 30 Nisan tarihlerinde meydana gelen kapkaç olaylarında da söz konusu otomobilin kullanıldığını belirleyen polis, kapkaç mağduru şahısların kredi kartlarını da yakın takibe aldı. Önceki gün Pınarlı beldesinde söz konusu kredi kartlarından birinin bir pastanede kullanıldığını tespit eden polis ekipleri düzenledikleri operasyonda çete üyelerini ve suçlarda kullandıkları otomobili ele geçirdi.

Gözaltına alınan M.G., H,K. ve S.S. alınan ifadelerinde suçlarını itiraf etti. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan zanlılar adliyeye sevk edildi.

.
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2008 Cuma 17:53:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?