21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kapkaççılar polisten kaçamadı

Antalya'da kapkaç olayına karışan 2 kişi polis tarafından yakalandı. 

Olay Bahçelievler mahallesi Konyaaltı caddesi İbrahim Konuk apartmanı girişinde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yurdanur Ay (54) Konyaaltı caddesi üzerinde bulunan İbrahim Konuk apartmanında bulunan evine girmek üzereyken V.A (Vedat Atalay-16) ve H.Ö (Hüseyin Özdemir-17) adlı şahısların saldırısına uğradı. Apartman girişinde Yurdanur Ay'ın cüzdanını ve anahtarını alan kapkaç zanlıları hızla olay yerinden kaçmaya başladı. 

Yurdanur Ay olayın şokunu üzerinden atıp çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. Kaçan iki kapkaç zanlısını kovalamaya başlayan vatandaşlar 155 polis imdatı arayarak yardım istedi. Çevrede bulunan polis ekipleri şahısların falezlere doğru kaçtığını görünce hızla falezlere doğru yöneldi. 

Polis ekiplerinde kaçmaya çalışan kapkaç zanlıları dik ve sarp falezlerden aşağıya doğru inince devreye deniz polisi girdi. Ekipler falezlerin etrafını sararak zanlıların kaçmasını engellemeye çalıştı. Deniz polisi ve itfaiye ekipleri şahısların saklandığı yeri tespit etmeye çalışırken, itfaiyenin kurtarma halatı ile bir polis memuru falezlerden aşağıya doğru indirilmek istendi. 

Her türlü önlemi alan polis ekipleri iki zanlının saklandığı yeri tespit etmek için uzun süre karadan ve denizden araştırma yaptı. Deniz polisini botuna karadan da polis takviyesi yapılarak falezlerin diplerinde araştırma devam etti. Botda bulunan polis ekipleri uzun uğraşlar neticesinde zanlıların yerini tespit ederek yakaladı. Deniz polisini botuna bindirilen iki kapkaç zanlısı Yat Limanına getirildi. Polis aracına 
bindirilen zanlılar ifadeleri alınmak üzere Bahçelievler Polis Merkezi'ne götürüldü.                                                                     
İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2006 Cuma 12:42:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?