1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Karadenizlileri ziyaret ettiler

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, Karadenizliler Derneğini ziyaret etti.
Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker AK Parti Kemer İlçe Başkanı Zafer Yaman ve meclis üyesi adayları ile birlikte Kemer’in ilk sivil toplum derneklerinden birisi olan Kemer Karadenizliler Derneği’ni ziyaret etti.

Karadenizliler Derneği Başkanı Şenol Turna’nın özel işlerinden dolayı katılamadığı ziyarette ev sahipliği ise Karadenizliler Derneği yönetim kurulu üyeleri yaptılar.

Ziyarette konuşan Karadenizliler Dernek Başkan Yardımcısı Adnan Çetinkaya, seçim sürecinde Başkan Hasan Şeker’e başarı dileyerek, “Biz dernek olarak herhangi bir adayın tarafında değiliz. Bu doğruda olmaz zaten. Bizim derneğimiz Kemer’in sorun ve çıkarları düşünülerek kuruldu. Bu nedenle biz Kemer’in tarafıyız. Hiçbir partiye veya adayına taraf değiliz. Önemli olan bu seçimde Kemer’in kazanması” dedi.

Çoğu esnaf olan ve turist sayısının düşmesinden yakınan Karadenizlilerin endişesini anladığını ve gerekli tedbirlerin alındığını kaydeden Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, “Turizm sadece burada değil, Türkiye’nin bütün turizm beldelerini de vurdu. Tabii ki çalışmalara katılıyoruz. Tanıtımlara fuarlara katılıyoruz. Yabancı televizyonlara reklamlar veriyoruz. Biz hükümetin desteğini arkamıza almak istiyoruz. Bu sayede Kemer’de turizmi önce 7-8 aya sonrada 12 aya çıkarma yollarını arayacağız” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 14:32:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?