22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Karakaş Mahallesi 3. parkına kavuştu

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner döneminde, içerisinde çam ve zeytin ağaçlarının bulunduğu 5 dönümlük parkın inşasının tamamlanmasıyla, Hüsnü Karakaş Mahallesi Üçüncü parkına kavuştu.

Kepez Belediyesi, ilçenin varoş imajını alt ve süt yapı çalışmalarıyla değiştirmeye devam ediyor. “Her mahalleye park” sözü veren Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner döneminde yapılan büyük ve çok amaçlı parklarla da mahallelerin prestiji artıyor. Gecekonduların yoğun olarak bulunduğu Hüsnü Karakaş Mahallesi’nde de Öner dönemiyle birlikte kentsel değişim yaşanıyor.

Öner döneminde yapılan sıcak asfalt ve yeşil alan çalışmasıyla değişen, güzelleşen Hüsnü Karakaş Mahallesi’nde bir park daha hizmete girdi. Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 5 dönüm alandan oluşan parkın inşasını bitirdi. İçerisinde çam ve zeytin ağaçlarının da bulunduğu parkın tamamlanmasıyla Hüsnü Karakaş Mahallesi, Öner döneminde 3 parkına kavuşmuş oldu.

İçerisinde fitness aletlerinin ve basketbol sahasının, oturma alanlarının, yürüyüş yollarının ve çocuk oyun alanının bulunduğu park, mahalle sakinlerine hizmet vermeye başladı. Mahalleye değer katan parkta şimdi dedeler, torunlarıyla birlikte oyun oynamanın mutluluğunu yaşıyor. 10 yılda 4 bin metrekare yeşil alan yatırımı yapılan Hüsnü Karakaş Mahallesi, Başkan Erdal Öner döneminde 8 bin 636 metrekare yeşil alan hizmeti yapıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 16:46:10
Güncelleme :4 Aralık 2008 Perşembe 16:49:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?