1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Karamollaoğlu seçim bürosu açtı

Saadet Partisi Korkuteli ilçesindeki seçim bürosunu törenle açtı.

Antalya’nın Korkuteli ilçesindeki Saadet Partisi’nin Seçim Bürosu açılışına Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, İl Başkanı Galip Akın, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Süleyman Burgan, Kepez İlçe Başkanı Mesut Özden, Korkuteli Belediye Başkan Adayı Mehmet Akdeniz ve partililer katıldı.

Açılışta konuşan Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas eski belediye Başkanı Temel Karamollaoğlu, Türkiye'de bu gün uygulanmakta olan sosyal ve kültürel belediyeciliğin temelinde 'Milli Görüş' belediyecilik anlayışını yattığını bunun en mükemmel örneklerinin 'Milli Görüş'çü başkanlar tarafından yıllardan beri uygulanmakta olduğunu söyledi.

Yapılmakta olan yerel seçimlerin aynı zamanda iktidar sahipleri için bir uyarı olarak görüldüğünün altını çizen Karamolllaoğlu; "Milli Görüş iktidarından önce bu ülkede belediyecilik anlayışı falan yoktu. Bizler bu ülkeyi ve bu beldeleri yaşanabilir hale getirme mücadelesi verdik, yıllarca. Başkan Şehriemin olarak, kendine emanet edilen yerin malına mülküne, yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacak. Ne kendisi yiyecek, ne de başkalarına yedirecek. İşi ehline verecek, hizmette ayrıcalık yapmayacak ve gece gündüz demeden mesai mefhumu olmadan çalışacak" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 18:05:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?