1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Karanfille oy istedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manavgat Belediye Başkan Adayı Adem Uslu, seçim çalışmaları kapsamında Manavgat Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret ederek karanfil dağıttı.

MHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Adem Uslu, seçim çalışmaları kapsamında Manavgat Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret ederek karanfil verdi. Hastane ziyaretinde Belediye Başkan adayı Uslu, Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Kuru'dan da hastanenin durumu hakkında bilgi aldı.

Her şeyin başının sağlık olduğunu belirten MHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Adem Uslu "Manavgat'ı sağlık merkezi haline getirmek için projelerimiz var. Göreve gelir gelmez yapımı süren belediyemize ait hastane binasını bitirerek burasını bir üniversite hastanesi haline getireceğiz" dedi. Sağlığın çok önemli bir sektör olduğunu anlatan Uslu, şöyle konuştu: "Hastanemizin eski yerinden buraya taşınmasıyla birlikte daha iyi hizmet vermeye başladı. Hastanemiz ayrıca sadece Manavgat'a değil çevre ilçelere de hizmet vermektedir. Ayrıca halkımız bize görev vermesi halinde bizim Manavgat'ı bir sağlık merkezine dönüştürecek projelerimiz var. Hepimizin bildiği gibi yapımı süren Manavgat Belediye Hastanemizi göreve geldiğimiz takdirde kısa sürede tamamlamak ve bir üniversite hastanesine dönüştürmek istiyoruz."

Başhekim Dr. Mehmet Kuru da yapılan ziyaretten oldukça memnun kaldığını belirterek şunları söyledi: "Manavgat'ın sıkıntıları hepimizin sıkıntıları, Manavgat Devlet Hastanesi 300 bin nüfusa hitap ediyor. Burada en az 300 yatak olması gerekiyor. Ancak şu an 200 yatağımız mevcut, bakanlığımızla yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda TOKİ vasıtasıyla 100 yatak ilave yapıyoruz. Tamamen modern olarak dizayn edilecek olan ek binamızla birlikte yatak sayımız 300'e çıkacak."

iha
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2009 Çarşamba 23:43:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?