21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Karatecileri Başkan Şeker uğurladı

13-16 Mart 2008 tarihleri arasında Konya’da düzenlenecek Karate-Do Türkiye Şampiyonasına katılmak üzere Konya’ya hareket eden Kemer Akarspor Kulübü sporcularını Başkan Hasan Şeker uğurladı.

9 yıldan bu yana Kemer’de faaliyet gösteren Akarspor Karate okulunda yetenekli sporcular yetiştirmek için mücadele ettiklerini belirten Akarspor İdarecisi Turgut Kurum, “Akarspor kulübü olarak Kemer’de 9 yıldan bu yana hizmet veriyoruz. 5-6 yaşındaki çocukları karate sporunu sevdirmeye ve bu sporu onlara aşılamaya çalışıyoruz. 33 sporcumuz var. 12 sporcumuz ile de 13-16 Mart 2008 tarihleri arasında Konya’da düzenlenecek Karate-Do Türkiye Şampiyonasına katılıyoruz. Bu şampiyonada 1. ve 2. olacak sporcular Balkan şampiyonasına katılacaklar. Bu arada spora ve bizlere verdikleri destekten dolayı Kemer Belediyesine ve başkanımız Hasan Şeker’e teşekkürlerimiz sunuyorum“ dedi.

Şampiyona için Kemer Belediyesi, Akarspor Kulübü sporcularının ulaşımları için bir araç ayarlarken, sporcuları da Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker uğurladı. Şeker, “ Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. İnanıyorum ki, Kemer sesini Konya’daki şampiyonada en iyi şekilde duyuracaklar” dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2008 Çarşamba 15:45:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?