21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Karatecilerin terfi heyecanı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Türkiye Karate Federasyonu tarafından, kuşak terfi sınavı düzenledi.

Türkiye Karate Federasyonu tarafından yılda üç kez yapılan ve bu yıl ilki gerçekleştirilen Hasan Tüfekçi Karate Do Gençlik ve Spor Kulübü, Başarı Koleji spor salonunda kuşak terfi sınavı düzenledi.

Hasan Tüfekçi Karate Do Gençlik ve Spor Kulübü onursal başkanı Hasan Tüfekçi, Antrenörler Halil Akgün ve Emine Akgün den oluşan komisyon huzurunda gerçekleştirilen kuşak sınavında 50 sporcu bir üst kuşağa geçmenin heyecanını yaşadı.

Sporcu velilerinin en az sporcular kadar heyecanlı olduklarının gözlendiği sınavda, sporcular bir üst kuşağa terfi etmek için hünerlerini sergilediler. Manavgat'ta açmış olduğu spor salonları ile gençleri kötü alışkanlıklar yerine spora teşvik eden, bir çok başarılı sporcu yetiştiren Karatesinin duayeni Hasan Tüfekçi, öğrencilerine devrettiği bayrağı başarıyla yerine getirdiklerini belirterek, bugün karate adına diktiği ağacın meyvesini yemenin büyük mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Tüfekçi, Manavgat’ta, sevgi ve saygı sporu olan karateye olan ilginin her geçen çoğaldığını, bunun da kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Tüfekçi, yetiştirdiği sporcuların dört aylık bir çalışma sonucunda, yeni kuşaklara terfi etmelerinin mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarını ifade ederek, sporcuları hazırlayan antrenörleri Halil ve Emine Akgün’e teşekkür etti.

 

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2008 Perşembe 12:36:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?