16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Kardelen’in dramı

KARDELEN’İN DRAMI

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bir yaşıyken geçirdiği hastalık nedeniyle yürüme engelli olan 5 yaşındaki Kardelen, kendisine uzanacak bir yardım eli bekliyor.

Kızının 1 yaşındayken henüz teşhisi konulamayan hastalık nedeniyle yürüyemediğini anlatan baba Şükre Ertürk, kızının tedavisi için hayırseverlerden yardım bekliyor. Çaresiz baba, “Kardelen de sürekli ilerleyen ve çaresi bulunamayan amansız bir hastalığın pençesinde. Sadece parmak uçlarına basabildiği için dengede duramayan ve zamanla diz kapağı tersine dönmeye başlayan kızım, yaşıtları gibi parklarda koşup, oynamak istiyor. Rahatsızlığı nedeniyle 4 kez ameliyat olan kızımın hastalığına teşhis koyamayan doktorlar, yürüyebilmesi için her iki bacağına da cihaz takılmasının şart olduğunu söylüyorlar” dedi.

YOL PARAMIZ BİLE YOK

Kızının son ameliyatını 4 Ağustos’ta çok zor imkanlarla yaptırdıklarını anlatan Baba Ertürk, maddi imkanları olmadığı için çocuklarını tedavi ettiremediklerini söyledi. Çaresiz Baba, “Kızım yürüyemiyor ve hastalığı her geçen ilerliyor. İki bacağına da cihaz konulması gerekiyor ancak, cihaz parasını değil, Antalya’ya gidecek yol param bile yok. Kızımın bir an önce iyileşmesini istiyorum. Çünkü hem kızım, hem biz çok acı çekiyoruz. Hayırseverlerin yardımını bekliyoruz” diye konuştu.

KARDELEN’İN DRAMI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2010 Cuma 13:39:01
Güncelleme :17 Eylül 2010 Cuma 14:56:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?