1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kardeş şehirden ziyaret

KARDEŞ ŞEHİRDEN ZİYARET

Korkuteli İlçesi’nin kardeş şehri Polonya’nın Jarocin Belediye Başkanı Adam Pawlicki, Belediye Başkanı Hasan Gökce’nin davetlisi olarak Antalya’ya geldi.

Korkuteli İlçesi’nin kardeş şehri Polonya’nın Jarocin İlçesi Belediye Başkanı Adam Pawlicki beraberindeki Jarocin Belediyesi Fen İşleri Şefi Anduzej Siliniski, Jarocin Spor Kompleksleri Başkanı Marcin Jantas, Owner Marketçi sahibi İş Adamı Morcin Keimimeol, Funuture Factory Owwer Finans Şirketi Başkanı Fadense Polonorski, Owner Marketçi sahibi İş Adamı Morcin Keimimeol ve Board Finans Şirketi Başkanı Robert Cieslok Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’nin davetlisi olarak Antalya’ya geldi.

Antalya çevresinde turistik ve tarihi yerleri gezen konuk Başkan Pawlicki ve beraberindeki heyet, Korkuteli’ne gelerek Belediye Başkanı Hasan Gökce’yi ziyaret etti. Korkuteli protokol üyeleri ile Belediye Meclis üyelerini de hazır bulunduğu ziyarette Konuk Başkan Pawlicki ile beraberindeki konukların onuruna verilen kahvaltının ardından ilçeyi gezildi.

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, kardeş şehir Başkanı Pawlicki ve heyetinin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Kardeş şehir ilişkilerimizin daha iyi şekilde devam etmesini diliyoruz. Ekonomik, ticari ve sosyal anlamda projeler üreterek iş birliği yapmaya hazırız. Kişisel olarak da ilişkilerimizin devamını diliyoruz ve konuklarımızı ağırlamaktan onur duyuyoruz” dedi.

Jarojin Belediye Başkanı Adam Pawlicki ise verimli bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Çok sıcak ilgi ile karşılandık. Biz de sizleri aynı şekilde Jarocin’de ağırlamaktan onur duyarız. Polonya soğuk bir ülkedir ancak bizim sıcaklığımız sizi ısıtacaktır. Bahar ve yaz aylarında ziyaret daha uygundur ancak kayak yapmayı seviyorsanız kış aylarında da kayak yapmaya bekleriz. Okul, ekonomi spor gibi konularda üretilecek projelerde de iş birliği yapmaya birlikte çalışmaya da hazırız” diye konuştu.

Başkan Gökce konuk Başkan Pawlicki ve arkadaşlarına ziyaretin anısına mantar, lokum, havlu, seramik fincan’dan oluşan çeşitli hediyeler verdi.

KARDEŞ ŞEHİRDEN ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2009 Pazar 12:25:02
Güncelleme :24 Kasım 2009 Salı 17:44:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?