22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kardeş takımdan tatlı ikramı

KARDEŞ TAKIMDAN TATLI İKRAMI

Büyükköy Belediyespor’un Antrenörü İbrahim Çoban ve Yardımcı Antrenör Mahmut Tıraş, Korkuteli Belediyesporun antrenmanını ziyaret ederek, sporculara tatlı ikram ettiler.

Antrenmanlarını Korkuteli 100. Yıl Atatürk Stadyumunda sürdüren Korkuteli Belediyespor, akşam antrenmanına Büyükköy Belediyespor’un antrenörü İbrahim Çoban ve Yardımcı Antrenör Mahmut Tıraş ve sporcular ziyaret etti.

Antrenmanda Korkuteli Belediyespor’un antrenörü Recep Hekimoğlu ile sohbet eden Çoban ve Tıraş, yanlarında getirdikleri tatlıyı sporculara ikram ettiler.

Bu yıl amatör kümede Korkuteli de rüzgar esecek diyen Büyükköy Belediyespor’un Antrenörü İbrahim Çoban, sporcularımız sürekli çalışıyor. Takım olarak günden güne güçleniyoruz. Korkuteli Belediyespor’da güçlenmeye devam ediyor. Özverili olduğumuz zaman başaramayacağız bir şey yok. Korkuteli Belediyespor olsun, Küçükköy Belediyespor olsun bu takımlar bizim kardeşlerimiz. Her zaman ağabey kardeş ilişkimiz sürecek. Biz Korkuteli’ni temsil ediyoruz. Bu yıl amatör kümede hep birlikte başarıdan başarıya koşacağınıza inanıyorum. İlçeye umarım büyük bir sevinç yaşatırız. Bunu da Korkuteli, Küçükköy ve Büyükköy Belediye spor olarak başaracağız” diye konuştu.

Korkuteli Belediyespor antrenörü Recep Hekimoğlu’da kardeş takım Büyükköy Belediyesporun antrenör İbrahim Çoban ve Yardımcı Antrenör Mahmut Tıraş ile sporculara bu jestlerinden dolayı teşekkür etti.

KARDEŞ TAKIMDAN TATLI İKRAMI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 09:41:03
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 22:37:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?