1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kardeşinin cenazesine telefonla katıldı

Alanya'da ölen 45 yaşındaki bir Alman'ın cenazesi, yurt dışında bulunan kardeşine cep telefonuyla dinletildi. Papazın duasını duyan kardeşi diğer tarafta gözyaşlarına hakim olamadı.

Antalya'nın Alanya ilçesine 15 yıl önce tatile gelen ve ev alarak yerleşen 45 yaşındaki Alman vatandaşı Detlef Andreas Fiedler, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Fiedler, vasiyeti gereği Alanya Yabancılar Mezarlığı'na gömüldü. Yakınlarının Almanya'da olmasından dolayı cenaze işlemleri Concordia Cenaze Hizmetleri tarafından gerçekleştirildi.

Cenaze töreninde Alman papaz Johann Weingartner'in okuduğu dualar, hayatını kaybeden Feidler'in Almanya'da bulunan kız kardeşi Doris Brückwer'e, cenaze
hizmetleri yetkilisi Hatice Dolphijn tarafından cep telefonu aracılığıyla dinletildi. Cenaze töreni sonunda papaz Johann Weingartner, Fiedler'in Almanya'da bulunan kız kardeşine söylemek istediği bir şey olup olmadığını sordu.

Duaların ardından papaz Johann Weingartner ve cenaze hizmetleri yetkilisi Hatice Dolphijn, Feidler'in kız kardeşi Doris Brückwer ile bir süre daha telefonla konuştu. Kız kardeş Brückwer diğer tarafta gözyaşlarına hakim olamadı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2009 Perşembe 16:15:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?