22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kargo büyücüsüne jandarma baskını

Antalya İl Jandarma Komutanlığı sivil ekiplerinin düzenlediği operasyonda üfürükçülük, yaptığı iddia edilen bir kişi yakalandı. Büyü yaptırmak isteyen kişilerin, şahsa yurt dışından kargo yoluyla saç teli, iç çamaşırı ve fotoğraf ulaştırdıkları tespit edildi.

Büyü yaptırmak isteyen kişilerin, şahsa yurt dışından kargo yoluyla saç teli, iç çamaşırı ve fotoğraf ulaştırdıkları tespit edildi.

Antalya’ya bağlı Varsak Beldesi’nde İl Jandarma Komutanlığı sivil ekipleri büyü yaptığı, halkın dini duygularını istismar ederek haksız kazanç elde ettiği belirlenen M.E.nin (45) evine operasyon düzenledi. Karı-koca gibi davranan sivil jandarma ekipleri, aile içi anlaşmazlığı gidermek bahanesiyle M.E.’nin evine gitti. M.E., 40 YTL karşılığında muska yazarken ekipler tarafından suçüstü yakalandı.

M.E.’nin evinde yapılan aramada çok sayıda muska ve büyü yapımında kullanılan malzeme ve doküman ele geçirildi. Şahsın, Antalya ve çevre ilçelerle Almanya ve Fransa’dan mektup ve koli vasıtasıyla büyü yapacağı kişilerin fotoğrafı, iç çamaşırı ve saç tellerini istediği belirlendi. M.E’nin para karşılığı sevgilileri birleştirdiği, özellikle fal için gelen bayanlardan muayyen zamanlarda kullandıkları iç çamaşırlarını istediği ve böylece en kuvvetli büyüyü yaptığı da ortaya çıktı.

M.E., ele geçirilen malzemelerle birlikte Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2005 Perşembe 15:18:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?