21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kargoyla esrar sevkiyatı

KARGOYLA ESRAR SEVKIYATI

Diyarbakır'dan kargoyla Antalya'nın Alanya ilçesine gönderilen yaklaşık 6 kilogram esrar maddesini teslim alırken yakalanan 4 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, Diyarbakır'dan kargo ile esrar maddesi gönderileceğini belirledi. Teknik ve fiziki takip sonucu önceki gün kargoya verilen 2 kolinin Avsallar beldesinde kargo şirketinden alıcılar tarafından teslim alınacağı tespit edildi. Paketlerin gönderildiği adres çevresinde güvenlik önlemi alan polis, iki parça halinde 5 kilo 800 gram işlenmiş esrar kolisini teslim alan 4 kişiyi yakaladı.

Kolilerde ne olduğu sorulduğunda kendilerini pazarcı olarak tanıtan ve kolilerde kıyafet bulunduğunu ileri süren Sait E. (29), Murat Ş. (29), Ethem K. (21) ve Arzu U. (34), emniyetteki sorgularının ardından 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan Alanya Adliyesi'ne sevk edildi. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2011 Cuma 16:46:04
Güncelleme :18 Mart 2011 Cuma 17:17:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?