7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Karınla ilişkim var deyince boğazını kesti

ANTALYA'da Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Şube Müdürlüğü'nde çalışan 51 yaşındaki Caner Yurtlak, eşi 45 yaşındaki G.Y. ile ilişkisi olduğunu iddia eden arkadaşı 50 yaşındaki Musa Gök'ün boğazını kesti. Musa Gök yaşamını yitirirken, Caner Yurtlak “Musa ‘Evet karınla ilişkim var’ deyince delirdim'' dedi. 

Cinayet, dün gece saat 00.30 sıralarında Konuksever Mahallesi Kızılırmak Caddesi'nde meydana geldi. Eşi G.Y. ile geçen ay emekli olan iş arkadaşı Musa Gök arasında ilişki olduğundan şüphelenen Caner Yurtlak, dün akşam saatlerinde arkadaşı Gök'ü arayarak buluşmak istedi. İkili, Musa Gök'ün emekli ikramiyesiyle aldığı 07 EB 575 plakalı otomobilinde buluşarak Kepezüstü'ne gitti. Burada alkol alıp sohbet eden ikili, daha sonra tekrar kent merkezine geldi. Bir marketten bira alan Gök ve Yurtlak, tekrar otomobile bindi.

EKMEK BIÇAĞIYLA KESTİ
 
Caner Yurtlak eşiyle cinsel ilişki yaşadığından şüphelendiği arkadaşı Musa Gök ile bu konu üzerine tartışmaya başladı. Musa Gök'ün “Evet karınla ilişki yaşıyorum'' sözü üzerine çılgına dönen Yurtlak, yanında getirdiği ekmek bıçağıyla arkadaşının boğazını kesti. Yurtlak daha sonra otomobilden inerek olay yerinden uzaklaştı. 

Otomobil içerisinde bir kişinin kanlar içerisinde yattığı ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, Musa Gök'ün cansız bedeniyle karşılaştı. Antalya Emniyet Müdürü Ahmet Pek de olay yerinde inceleme yaptı. Gök'ün cep telefonu görüşmelerini inceleyen polis, akşam saatlerinde eski iş arkadaşı Caner Yurtlak ile konuştuğunu belirledi. Adresi belirleyen polis, G.Y. ile eşi Caner Yurtlak'ı evlerinde gözaltına alıp, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürdü. 

İlk sorgusunda suçunu itiraf eden Caner Yurtlak ifadesinde, “Karımın arkadaşımla ilişkisi vardı. Murat Gök ‘Evet karınla ilişkim var’ deyince delirdim ve boğazını kestim'' dedi. Caner Yurtlak, ifadesinin ardından adliyeye sevk edilecek.
DHA
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2007 Salı 15:20:00
Güncelleme :5 Haziran 2007 Salı 15:24:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?