15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kaş çiçek açıyor

KAŞ’TA BAHAR BAKIMI

Kaş Belediyesi turizm sezonu öncesi cadde ve sokaklarda çiçek ve ağaçlandırma çalışması başlattı.

Kaş Belediyesi turizm sezonu öncesi ilçenin cadde, sokak ve Atatürk Bulvarı revüjlerine çiçek ve ağaçlandırma çalışması başlattı.

Kaş’taki ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmalarında, belediye park ve bahçeler çalışma ekipleri çeşitli renklerde rengarenk çiçekler diktiler.

Cadde ve sokaklarda yollara taşan yayaları ve sürücüleri rahatsız eden ağaçların uzayan dallarını budayarak periyodik bakımlarını yaptılar.

Kaş Belediye Başkanı Abdullah Gültekin, ”Belediye olarak doğaya, yeşile ve ağaçlandırmaya çok önem veriyoruz. 15-21 Nisan tarihleri arasında ilçemizde kutlanılacak olan Turizm Haftasına kadar ilçedeki cadde, sokak ve parklarda çiçek, ağaç, fidan dikimi ve bakımı işleri bitecek. Cadde ve sokakları itfaiye araçlarının tazyikli su ve temizlik ilaçlarıyla pırıl pırıl, tertemiz yıkayacağız. Turizm sezonuna belediye personeli tam olarak hazırdır. İlçemize tatilini geçirmek için gelecek olan yerli ve yabancı konukların tatillerini rahat, huzurlu ve mutlu geçirmeleri için, Belediye Başkanı olarak tecrübeli ve bilgili ekibime güveniyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2010 Perşembe 11:57:01
Güncelleme :1 Nisan 2010 Perşembe 12:16:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?