16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Kaş Gençspor iddialı hazırlanıyor

KAŞ GENÇ SPOR SEZONA İDDİALI HAZIRLANIYOR

Antalya 1. Amatör Ligi'nde mücadele verecek olan Kaş Gençspor mutlak şampiyonlık parolası ile kamp çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya 1. Amatör Ligi takımlarından mavi beyaz formalı Kaş Gençspor yeni sezon hazırlıklarına Kaş Ağullu Futbol Sahası'nda Teknik Direktör Mustafa Vatansever tarafından toplu, topsuz, fizik kondisyon ağırlık çalışmaları ile sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Kulüp Başkanı Hüseyin Keskin, oluşturulan güçlü yönetim ve teknik kadro ile Kaş Gençspor'un adından sözettireceklerini belirterek, “2010 2011 futbol sezonunda 7 yeni transferle iddialı olarak lige hazırlanıyoruz. Hedefimiz şampiyonluk. Kurban Bayramı'ndan sonraki hafta kendi sahamızda Beymelekspor ile yapacak olduğumuz maça tüm taraftarlarımızı bekliyoruz” dedi.

Kaş Gençspor'un yeni Teknik Direktörü Mustafa Vatansever ise her müsabakayı mutlak kazanmak için sahaya çıkacak bir takım oluşturmak için çalışmalarına devam ettiklerini bildirdi. Vatansever, “İdmanlarımızı bu yönde yapıyoruz. 22 kişilik kamp kadrosuna bu yıl dahil ettiğimiz yeni transferlerimiz Kocaeli Büyükşehirspor'dan Aytekin Ekin, İzmit Maşukiyespor'dan Ali Gören, Manavgat Evrensekispor'dan Ahmet Yıldırım, İstanbul Kocamustafa Paşaspor'dan Oğuz Öztürk, Antalya Muratpaşa'dan Nihat Memiş, Isparta Aliköyspor'dan Gökhan Özkan, Beymelek Spor'dan İsmail Ünsal'ın takıma büyük katkı sağlayacaklarına inanıyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2010 Perşembe 16:55:00
Güncelleme :11 Kasım 2010 Perşembe 17:38:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?